Közgyűlés 2017 - Vasvári

Közgyűlés 2017

Események

Tisztújító közgyűlés

Egyesületünk életében az egyik legfontosabb eseményre, a közgyűlésre, mégpedig tisztújító közgyűlésre került sor 2017. március 17-én a Pestszentimrei Közösségi Ház nagytermében.
A megnyitó köszöntő beszédet Tóth Kálmán társelnök mondta. Szeretettel üdvözölt mindenkit, örömét fejezte ki, hogy a tagság szép számban megjelent és az aláírt jelenléti ívekből megállapította: a közgyűlés határozatképes.
Üdvözölte a megjelent vendégeket is: dr. Lomnici Zoltánt, az Emberi Méltóság Tanácsa elnökét, a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnökét és Kucsák László országgyűlési képviselőt, aki a közgyűlés későbbi részében felszólalva köszöntötte a tagságot. Tóth Kálmán bejelentette, hogy közgyűlésre - valamivel a megnyitó után - várható vendég még Szarvas Attila alpolgármester is.
                Megnyitó beszédében a társelnök javaslatot tett a jegyzőkönyv-vezető és a hitelesítők személyére, valamint Bauer Ferenc társelnök személyében a levezető elnök személyére. Ők mindhárman elfogadták a jelölést, a közgyűlés pedig megszavazta a jelölteket, és ezután közgyűlés megkezdte munkáját.
Meghallgatásra (megvitatásra) és elfogadásra került a
- beszámoló a 2016. évi munkáról,
- 2016. évi zárszámadás,
- 2017. évi munkaterv,
- 2017. évi költségvetés,
- Vasvári Díj adományozása, amely 2017. június 3-án a Vasvári Pál Napok
 megnyitóján kerül  átadásra
 Dr. Lomnici Zoltánnak, az Emberi Méltóság Tanácsa elnökének
 és
 Laczkó Gábornak, a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola igazgatójának.
- Ezek után került sor a tisztújításra, a jelöltek megnevezésére, akik elfogadták a jelölést. Majd következett a szavazás, amely alapján a közgyűlés öt évre egyhangúlag megválasztotta a kilenc fős elnökséget:
 Bauer Ferenc és Tóth Kálmán társelnököket,
 valamint
Fischer Dániel, Háló Gyula, Kertész Gyula, Kurdi Gyula,
Orosz Tiborné, Szabó László és Véghely Tamásné elnökségi tagokat.

A fotók rákattintással nagyíthatók
és lapozhatók